Mercat Nou (2022)

Lurrex Records

Music & Lyrics by Gonçal Perales
Vocals: SomNight (Corals Musicorum)

Suite de Suites (2017)

Lurrex & Quimera Records

Music by Gonçal Perales

El cinquè disc del cantautor és un conjunt de 4 suites de 3 cançons cadascuna. 6 anys de gravacions amb un so que abarca un gran ventall d’estils on predominen les armonies vocals, i capes superpossades al més pur estil Queen.

Music & lyrics by Gonçal
Recorded, mixed and produced by Gonçal Perales (Lurrex Studios)
*Track # 5 produced by Roger Gascon
*Track # 14 produced by Miguel GarcÍa.

Dedicated to the immortal spirit of Montse Fernández.

Cançó inspirada i dedicada a tots els nens i mestres de primària que viuen aquesta insuportable situació de tenir la bufeta plena (o no) i les mil formes, estratègies o excuses desesperades per demanar anar al lavabo.

Recopilatori de cançons que parlen de la Independència. L’àlbum inclou la cançó de Gonçal «El camí del referèndum».

Back to Catalonia (2013)

Edicions Singulars

BACK TO CATALONIA narra les aventures d’en Martí de Can Volador. Tracta la història de Catalunya amb cert rigor i amb uns quants anacronismes (alguns fets aposta, altres per ignorància) amb cert humor «Polac». Tot plegat seguint el fil conductor d’una narradora ingènua, un historiador perepunyetes i d’en Martí de can Volador (Martin mcfly de Back to the future). El so és un dels elements més destacats respecte als altres projectes.

Poble no identificat (2009)

Lurrex Productions

En Marcià és un extraterrestre que arriba a Catalunya per descobrir quin és aquell poble no identificat que apareix al mapa en una ‘taca vermellosa’. Per integrar-se amb facilitat, en Marcià arriba a terres catalanes només sabent parlar el català. Poc a poc, el desencís s’apodera de l’homenet forà que acaba per desesperar-se quan comprova que a Catalunya no pot viure només parlant català.” “Una història que defensa i, a la vegada, perfila un treball minuciós sobre el tractament i l’estimació per la cultura i la llengua catalana.”

 

Recopilatori dels semifinalistes del sona 9 del 2007 que inclou el single “En el bar” de Gonçal.

Segon àlbum autoproduït de Gonçal que inclou temes com: “Perdut en el temps” i “En el bar”.

Gonçal és un dels membres del grup Croses que ara ha publicat aquesta maqueta en solitari. Cançons Hamburguesa pretén ser un homenatge a Brian Wilson dels Beach Boys i aquest homenatge s’intueix clarament per les fortes influències d’aquesta banda que hi ha a les cançons del disc. L’estil que hi predomina és el pop, d’influències californianes i britàniques, aquestes darreres es fan evidents en alguns fragments que recorden bastant a The Beatles, un grup que pel que sembla també ha infuenciat molt en Gonçal. La influència dels Beach Boys es veu molt clara en els jocs de veus, al més pur estil de la banda americana; precisament les veus estan molt ben treballades i hi apareixen col·laboracions femenines que posen tocs de color a diverses cançons. La producció i la interpretació de la major part dels instruments, així com les veus principals, han anat a càrrec del mateix Gonçal, que demostra dominar diverses facetes de la música com la composició, la interpretació, la producció o la instrumentació, amb uns arranjaments que van des de les guitarres i teclats fins a diversos instruments de corda, vent o percussió que donen molta amplitud a les tretze cançons que ens presenta en aquest primer disc.